A danish in paris

Jeg heder Helga og står bag bloggen Mmefrance. Jeg er begyndt at blogge i 2016. Hvilket er 1 år sidden, så nu må vi få af se hvad det byder på.

Her på bloggen mmefrance.com skriver jeg om daglig dagens små glæder og lykkelige stunder i livet.

Jeg elsker at lave mad. Det er dog ingen hemmelighed, at jeg som ung ikke indgang kunne koge et æg. Franskmændene eller retter min dejlige franske familie har lært mig så mange dejlige ting som jeg vil dele med jer her på bloggen. Jeg er ikke bange for at smage nye ting og jeg kan godt lide at bringe de to kulture sammen.

Jeg elsker også at fotografere, selv om jeg tit glemmer at tage billede i selve stunden men det vil jeg prøve på at lave lidt om på. Jeg håber at denne positivitet og passion for det dansk/franske kan ses i mine indlæg.

Udover at skrive om mine egne opskrifter, vil jeg skrive lidt om det vi oplever her i vores daglig dag. vores rejse oplevelser og små weekends ophold etc. Jeg vil dele med jer her en vifte af forskellige emner som jeg syntes relevante.

Jeg bor i paris i det 14 arrondistement, i en dejlig 3 vaerelses lejlighed, med udsigt til Eiffel tårnet og Montpanas, sammen med Charles og Sophia på 3. Vi snakker dog om at købe et lille hus i udkanten af paris, i en for stad der hedder Joinvile-le-pont. Normalt er min mand kun til paris paris paris, men jeg har fået overtalt ham via at der kun er 10 min til Paris og at vores datter kan nyde lidt frisk luft og en have. Saa det kommer i også til at se her, for der skal en kærlig hånd til, en masse DIY og renovering til.

Jeg ønsker dig velkommen kære læser på min side og håber at du vil kigge forbi igen.

Laes med på diverse indlæg, hvis du har løst, og jeg vil altid syntes at det er hyggeligt med en sød kommentar.